Uppgifter: Saúl Ñíguez jagas av Manchester United

Uppgifter- Saúl Ñíguez jagas av Manchester United

Jose Mourinho vill värva Saúl i sommar

Enligt brittisk media ska Manchester United återigen göra ett försök att värva mittfältaren som växt ut till en av de viktigaste spelarna i Diego Pablo Simeones lagbygge.

Manchester United har nu börjat sikta in sig på vilka spelare man är intresserade av att värva, både när det kommer till vinterns transferfönster och sommarens övergångsperiod. Ett namn som länge funnits på Uniteds önskelista och som nu är tillbaka i ryktessvängen är Saúl Ñíguez. Mittfältaren har under de senaste säsongerna fått sitt verkliga genombrott i Atlético Madrid och sägs nu ha blickar på sig från flera engelska storklubbar, framför allt Manchester United.

Det är den brittiska TV-kanalen Sky Sports som kommer med uppgifter om att Jose Mourinho ska ha bett klubbledningen höra sig för om en möjlig övergång för 22-åringen från Elche. Det kommer dock inte bli varken lätt eller billigt att köpa loss spelaren. Så sent som i somras skrev den spanske landslagsmittfältaren på ett nytt kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2026. Saúl sitter även på en utköpsklausul på 150 miljoner euro, något som kommer få United att tänka till både en och två gånger innan man lägger ett bud på den Atlético-fostrade spelaren.

Uppgifter- Saúl Ñíguez jagas av Manchester United

Saúl själv ska inte ha några som helst planer att lämna Los Colchoneros som så sent som i lördags invigde sin nya arena Wanda Metropolitano i en match mot Málaga. Atlético vann matchen med 1-0 efter mål av Antoine Griezmann.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply