Uppgifter: Real Madrid värvar Theo Hernández

Uppgifter Real Madrid värvar Theo Hernández

Real Madrid värvar från Atlético Madrid

Enligt spansk press kommer Real Madrid betala utköpsklausulen för Atlético Madrids försvarare Theo Hernández, en affär som sägs uppröra den rödvita klubbledningen.

Det är en irriterad stämning i Spaniens huvudstad Madrid, detta fyra dagar innan det stora derbyt mellan Real Madrid och Atlético Madrid. De båda klubbarna är med i toppen av tabellen och har tagit sig vidare till kvartsfinal i Champions League. Det är dock inte det sportsliga som gör att relationen mellan de båda storklubbarna inte är den bästa, istället riktas blickarna mot det som händer utanför planen.

Real Madrid har nämligen kommit överens med Theo Hernández om en övergång i sommar. Vänsterbacken som är en av de största talangerna i La Liga ägs av Atlético Madrid men är denna säsong utlånad till Alavés. Real Madrid kommer betala 24 miljoner euro för försvararen som skriver på ett sexårskontrakt med Santiago Bernabéu-klubben. 19-åringen har varit en av de bästa nykomlingarna i La Liga denna säsong och nu kommer han enligt Diario MARCA att byta klubb under sommarens transferfönster.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Real Madrids stjärnor 2017

Enligt tidningen är det spelarens agent Manuel García Quilón som meddelat Atlético Madrid om spelarens intresse för spel i Real Madrid och att marängerna betalar spelarens utköpsklausul i sommar.

Uppgifterna kommer drygt fyra dagar innan derbyt mellan de båda klubbarna och denna typen av uppgifter brukar alltid komma fram precis innan matcherna mellan lagen. Tidigare har det pratats om samma typ av övergångar för spelare som Sergio Aguero, Radamel Falcao, José María Giménez, Thibaut Courtois samt Antoine Griezmann för att nämna några.

Uppgifter Real Madrid värvar Theo Hernández

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply