Uppgifter: PSG in i jakten på Thomas Partey

Uppgifter: PSG in i jakten på Thomas Partey

Thomas Partey har under en längre tid kopplats ihop med Arsenal. Samtidigt vill Atlético Madrid förlänga med spelaren. Nu ska även PSG ha gått in i jakten på spelaren.

Thomas Partey har en utköpsklausul 50 miljoner euro. Det har gjort att flera storklubbar riktat ögonen mot Atlético Madrid-mittfältaren. Partey som slagit igenom denna säsong i den spanska huvudstadsklubben finns på önskelistan hos framför allt Arsenal men även Juventus. Nu kommer uppgifter om att en ny klubb lagt sig i kampen om ghananen.

Enligt franska radiostationen RMC ska Paris Saint-Germain fått upp ögonen för Thomas och ska vara beredda att lägga ett bud på spelaren till sommaren. Lagets tyske tränare Thomas Tuchel ska vara intresserad av ghananen men det kommer inte bli någon lätt uppgift att locka till sig 26-åringen. Flera klubbar är ute efter spelarens underskrift samtidigt som Atlético Madrid vill höja spelarens lön efter den senaste tidens intresse.

Thomas Partey har kontrakt med Atlético Madrid till och med sommaren 2023. Hans nuvarande lön ligger på 65.000 pund i veckan. En summa Atlético sägs vilja dubbla för att behålla mittfältaren.

SE ÄVEN: Neymars attack: ”Han kommer alltid vara världens sämsta spelare”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply