Uppgifter: Paris Saint-Germain riktar blickarna mot David De Gea

Uppgifter: Paris Saint-Germain riktar blickarna mot David De Gea

De Gea – PSGs nästa drömvärvning

Enligt franska medier ska Paris Saint-Germain ha gett upp i jakten på Jan Oblak i Atlético Madrid och istället kommer man försöka värva David De Gea.

Paris Saint-Germain är i full gång med att bygga ett superlag för att vinna allt. Sedan tidigare har man värvat in spelare som Neymar och Kylian Mbappé men det finns en position man inte är nöjd med, målvaktsplatsen. Tidigare har man försökt köpa loss Jan Oblak från Atlético Madrid men nu kommer uppgifter om att man siktat in sig på ett nytt namn, nämligen David De Gea.

Uppgifter- Paris Saint-Germain riktar blickarna mot David De Gea

Det är franska Le10Sport som kommer med uppgifter om att den franska huvudstadsklubben kommer försöka värva spanjoren som anslöt till Old Trafford sommaren 2011. Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift för Unai Emery och hans manskap att värva 26-åringen. De Gea ligger nämligen i kontraktsförhandlingar med United och sägs vara väldigt nöjd i klubben som för närvarande delar förstaplatsen i Premier League, detta tillsammans med lokalrivalerna Manchester City då inget av lagen förlorat en match i ligaspelet denna säsong.

SE ÄVEN: Manchester United löner och kontrakt 2017/2018

Uppgifter- Paris Saint-Germain riktar blickarna mot David De Gea
Info: Sverige Holland på TV, Vilken kanal visar Sverige Holland samt vilken kanal sänder Sverige Holland. Du finner även allt om vilken tid Sverige Holland startar, TV-Tider för Sverige Holland samt När Sverige Holland börjar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365