Uppgifter: Oblak nobbar kontraktsförlängning med Atlético

Uppgifter: Oblak nobbar kontraktsförlängning med Atlético

Oblak tackar nej till nytt kontrakt

Målvakten som tidigare jagats av några av Europas största klubbar sägs inga vara överens med Atlético Madrid om ett nytt kontrakt. Något som får ryktena att dra igång igen.

Jan Oblak är en spelare som det nästan ständigt pratas om. I alla fall när det kommer till hans vara eller icke vara i Atlético Madrid. Spelaren har tidigare kopplats ihop med flertalet klubbar och det är framför allt Premier League och Serie A som nämnts mest när det handlar om slovenen. För drygt 48 timmar sen kom den spanska tidningen Diario AS med uppgifter om att Oblak var detaljer från att skriva på sitt nya kontrakt och att han skulle få en utköpsklausul på 200 miljoner euro. Nu rapporterar dock samma tidning att det hela gjort en u-sväng.

Nu skriver AS att 25-åringen inte har skrivit på någon förlängning med Atlético. Anledningen sägs vara att klubben inte uppfyllt de krav som fanns in spelarens kontrakt som skrevs sommaren 2016. Det hela ser ut att bli en lång historia men då flera klubbar är intresserade vill Atlético få det hela klart så snart som möjligt.

Oblaks nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply