Uppgifter: Manchester United går in för Alexis Sanchez?

Uppgifter: Manchester United går in för Alexis Sanchez?

Premier League-rivalerna kan ta för sig

Arsenals stjärnanfallare Alexis Sanchez har fortfarande inte skrivit under något nytt kontrakt med Londonklubben och en flytt till sommaren ser allt troligare ut, med Manchester United redo att gå in för att värva den chilenske stjärnan.

Manchester United spenderade otroliga summor pengar tidigare i somras, och förstärkte sin trupp ordentligt, med spelare som Zlatan Ibrahimovic och världsrekordvärvningen av Paul Pogba. Men tränare José Mourinho är ännu inte färdig och har fortfarande en hel del planer han vill sätta i verket, bland annat har han länge kopplats ihop med en värvning av Antoine Griezmann, som också har sagts vara intresserad av att flytta till storklubben, och sluta upp med sin franska landslagskamrat Pogba.

Men på senare tid har rykten, samt egna intervjuer som Griezmann har gett, påstått att anfallaren inte alls kommer att flytta på sig, bland annat då han sades sig inte gilla vädret i England, och att han är väldigt nöjd i Atlético Madrid just nu. Detta har lett till tankar i andra tankebanor och Mourinho och co. sägs nu hålla ett mycket nära öga på Arsenals Alexis Sanchez, rapporterar den engelska tidningen Express.

Sanchez har länge ryktats vara på väg att lämna Arsenal, med ett kontrakt som går ut nästa sommar och anfallaren som ännu inte har skrivit under en förlängning. Chilenaren sägs kunna lämna Arsenals lönelista, med många storklubbar som jagar honom, bland annat Inter, Juventus, Atlético Madrid och nu även Manchester United. Det skulle vara modigt av Mourinho att försöka sno åt sig världsstjärnan från Premier League-konkurrenterna Arsenal och det återstår att se huruvida han lyckas.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply