Uppgifter: Manchester United försöker på nytt med Saúl

Uppgifter: Manchester United försöker på nytt med Saúl

Manchester United har vid flera tillfällen försökt köpa loss Saúl Ñíguez. Nu vill man göra ett nytt försök att köpa loss spanjoren.

Atlético Madrid åkte ut ur Champions League efter att ha förlorat med 2-1 mot RB Leipzig i kvartsfinalen. Säsongen är nu över för Diego Pablo Simeones manskap som har drygt en månad på sig innan La Liga drar igång igen. Mycket lär inte hända i klubben efter den ekonomiska krisen till följd av coronapandemin. Det kan dock bli ett par spelare som lämnar Atlético för spel på annat håll.

Enligt Daily Star ska Manchester United vara intresserade av att göra ett nytt försök att köpa loss Saúl Ñíguez från den spanska huvudstadsklubben. 25-åringen sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2026 och en utköpsklausul på 150 miljoner euro. En summa Manchester United sägs hoppas kunna sänka till 75 miljoner euro efter pandemin.

Tidningen skriver att uttåget från Champions League tillsammans med tanken av att spela tillsammans med Bruno Fernandes och Paul Pogba ska locka spelaren till Old Trafford. Samtidigt ska United erbjuda spelaren en lön på 150.000 pund i veckan.

Den gångna säsongen blev det sju mål på 47 tävlingsmatcher för Saúl i klubblaget.

SE ÄVEN: LISTA: Största förlusterna i Champions League någonsin

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply