Uppgifter: Koke kan missa Madrid-derbyt

Atlético Madrid bekräftar lårskada

Ett tungt besked kommer på måndagen för Atlético Madrid-fansen. Klubben får förmodligen klara sig utan stjärnan Koke i de tre kommande matcherna – och även derbyt mot Real Madrid ligger i farozonen för spanjoren.

Det blev bara dryga timmen på planen för den spanske mittfältaren Koke i senaste matchen mot Eibar i söndags. Matchen slutade visserligen med seger för storklubben Atlético Madrid men nu kommer ett dystert besked från La Liga-laget.

Missar förmodligen minst tre matcher

På klubbens hemsida bekräftar de idag, måndag, att de efter gårdagens undersökning upptäckt en klass I-II-gradig muskelskada i det högra låret. Detta kommer förmodligen stoppa spelaren från spel i de kommande ligamatcherna mot Getafe och Villarreal samt även Champions League-mötet mot Benfica. Dessutom kan derbyt mot Real Madrid den fjärde oktober vara i farozonen för spanjoren.

Ersättaren matchhjälte mot Eibar

I helgen var det däremot en ersättare vid namn Angel Correa, 20, som fick kliva in på planen, med ett gott resultat. Blott en minut efter bytet hittade han nämligen målet för Los Colchoneros. Han hyllades också efter matchen av managern Diego Simeone.
— Angel Correa är en spelare som dominerar ytan precis utanför boxen. Hans inledning var matchens höjdpunkt, när laget var i behov av en bit av individuell briljans i en tuff och svår match.

Det blev slutligen en 2-0-seger för huvudstadsklubben mot Eibar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply