Uppgifter: Kieran Tripper kan stängas av efter att ha brutit mot bettingregler

Uppgifter: Kieran Tripper kan stängs av efter att ha brutit mot bettingregler

Kieran Tripper kan ha gjort sin sista match för året. Detta då spelaren anklagas för att ha brutit mot det engelska fotbollförbundets bettingregler.

Kieran Tripper lämnade Tottenham Hotspur sommaren 2019 för spel i Atlético Madrid. I den spanska huvudstadsklubben har Trippier snabbt växt ut till en publikfavorit samtidigt som han har förtroendet från Diego Pablo Simeone. Nu kan engelsmannen dock åka på ett bakslag. Enligt The Athletic ska Trippier nämligen vara misstänkt för att ha brutit mot FAs bettingregler, något som innebär avstängning i sex månader.

The Athletic skriver att spelaren ska ha lämnar den engelska landslagssamlingen för att förhöras om misstankarna. Enligt uppgifter ska regelbrottet ha ägt rum i samband med spelarens flytt till Spanien i fjol.

– Jag vill klargöra att jag varken har lagt några spel eller gynnats ekonomiskt av någon vadslagning, ska 30-åringen tidigare ha sagt.

Tidigare har Daniel Sturridge stängs av i fyra månader efter att ha brutit mot FA:s bettingregler. Sturridge ska då ha meddelat sin bror om en eventuell flytt till Sevilla i januari 2018.

SE ÄVEN: Uppgifter: PSG fortsatt intresserade av Cristiano Ronaldo

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply