Uppgifter: Juventus vill köpa loss Diego Godín i sommar

bet365
Uppgifter: Juventus vill köpa loss Diego Godín i sommar
bet365

Diego Godín på Juventus radar

Spelaren som var en av de bästa mittbackarna i sommarens fotbolls-VM jagas av Juventus. Det skriver italiensk press under onsdagsmorgonen.

Diego Godín är ett namn som flera klubbar velat knyta till sig under de senaste åren. Uruguayanen har tidigare kopplats ihop med bland annat Manchester CityManchester United, Chelsea och Juventus. Nu vill den sistnämnda klubben göra ett nytt försök att hämta in försvararen. Enligt italiensk press kommer Juventus att presentera ett bud till Atlético Madrid för att försöka få till en affär. Godíns kontrakt med den rödvita klubben går ut sommaren 2019 och har en klausul på endast 20 miljoner euro.

Det är Sportitalia som kommer med uppgifter om att Juventus vill betala vad som krävs för att köpa loss 32-åringen. Den gamla damen sägs vara villiga att betala de 20 miljoner euro som spelarens utköpsklausul ligger på. Godin har vid flera tillfällen tidigare kopplats ihop med Juventus och nu vill man göra ett sista försök för att få till en övergång.

Kan förlänga med Atlético

Diego Godín sitter på ett kontrakt som går ut sommaren 2019. I det spanska lägret är man väl medvetna om spelarens situation och har därför inlett förhandlingar om en kontraktsförlängning. Det mesta tyder på att det blir fortsatt spel på Estadio Metropolitano för spelaren som varit i klubben sedan 2011.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply