bet365

Uppgifter: ”Isco ett alternativ för Juventus”

Real Madrid-stjärnan länkas till Serie A-mästarna

Juventus har tappat Andrea Pirlo och Carlos Tevez och även Arturo Vidal ser ut att vara förlorad. Nu kommer italiensk media med uppgifter om att storklubben kan vända sig till Real Madrids Isco.

De regerande mästarna i Italien, Juventus har visserligen varit aktiva på transfermarknaden när det gäller nyförvärv den här sommaren. Det har dessvärre också resulterat i ett antal tunga spelartapp, där Andrea Pirlo lämnat för spel med MLS-klubben New York City FC och Carlos Tevez för spel med argentinska Boca Juniors.

Dessutom flödar uppgifter om att den chilenske landslagsmittfältaren Arturo Vidal inom en snar framtid kan vara klar för Bayern München. Därför ska nu Juventus enligt dagens uppgifter från Gazzetta dello Sport, vara ute efter ytterligare offensiv förstärkning. Mario Mandzukic och Paulo Dybala har redan värvats från Atlético Madrid respektive Palermo, men nu ska siktet vara på den La Liga-tvåans spanske 23-åring.

Isco högt upp på Allegris önskelista

Den spanjorens om siktet är inställt på är Isco som till och från ryktats bort från Los Blancos, bland annat till engelska Arsenal. Nu säger den italienska tabloiden att Bianconeri förbereder ett försök att värva mittfältaren från den spanska klubben. Massimiliano Allegri sägs ha den 23-årige spelaren högt upp på sin önskelista och skulle affären gå i hamn, då är det klubbens andra värvning från Real Madrid den här sommaren, då Sami Khedira tidigare plockats in på fri transfer

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365