bet365

Uppgifter: Gündogan träffar Barcelona i helgen

Borussia Dortmund-stjärnan är fortsatt aktuell på marknaden

Ilkay Gündogan rapporterats träffa Barcelona redan i helgen för att förhandla. Och vill det sig väl kan stjärnan bli klar redan nästa vecka, rapporterar Mundo Deportivo.

Det börjar hetta till gällande den tyske landslagsmittfältaren Ilkay Gündogan,vars tid i storklubben Borussia Dortmund ser ut att lida mot sitt slut. Den 24-årige mittfältaren står visserligen under kontrakt med den tyska storklubben till nästa sommar, men rykten fortsätter att flöda gällande den tyske landslagsmannens vilja att byta upp sig till en av Europas riktiga giganter på klubblagsscenen.

Och visst har det funnits intresse. Enligt Transfermarkt.de har det varit tal om klubbarna Barcelona, Manchester United, Arsenal, Bayern München, Napoli, Milan, Wolfsburg, Chelsea, Juventus, Manchester City, Liverpool och Atlético Madrid. Enligt dagens uppgifter säger att den förstnämnda av kandidaterna, Barcelona, ska vara på väg att sno åt sig stjärnan.

Kan bli klar nästa vecka

Uppgifterna kommer från den spanska tabloiden Mundo Deportivo och säger att ett möte kommer att ske mellan spelaren och den katalanska storklubben redan den kommande helgen. Och enligt tabloiden, som tar stöd i rapporter från Tyskland, kan en övergång till La Liga-mästarna bli klar redan nästa vecka, om mötet går som de önskar.

Tabloiden hävdar visserligen också att det kan komma att bli en kamp med Bayern München för Barcelona, om stjärnan blir kvar i Borussia Dortmund till januari, då stjärnan antingen kan skriva på ett förtidskontrakt med katalanerna eller helt enkelt köpas loss från Bundesliga-klubben.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply