Uppgifter: Guardiola förbereder bud på Atletico Madrid-talangerna

bet365
Bayer Leverkusen - Atlético Madrid live stream gratis? Streama Leverkusen vs Atletico Champions league match online!

Manchester City-tränaren har ögonen på brödraparet

Lucas och Theo Hernandez tillhör Atlético Madrid och sägs vara några av fotbollsvärldens hetaste talanger för tillfället, någonting som Manchester City-tränaren Pep Guardiola har snappat upp och sägs nu förbereda ett bud på talang-duon.

Pep Guardiola håller fortfarande på och pusslar ihop sin trupp i sin nya klubb Manchester City, men efter en backig höst ser det nu ut att gå bättre. City har gjort bra ifrån sig i ligan på sistone och måste nu börja förbereda sig för Champions League som är tillbaka idag, bland annat med PSG – Barcelona, men City spelar inte förens nästa vecka mot Monaco. Bland annat har värvningen av Gabriel Jesus gjort mycket för laget, men Pep är fortfarande intresserad av att förstärka sitt försvar och enligt rapporter från bland annat engelska The Sun skall City-tränaren ha sina ögon på Atlético Madrid-duon och brödraparet Lucas och Theo Hernandez.

Lucas Hernandez spelar som mittback och den 21-årige franske landslagsmannen, som representerat Frankrike på U21-nivå, har spelat 17 gånger för Atlético hittills under den gångna säsongen. Fransmannen skrev nyligen på ett nytt kontrakt med Atlético som håller honom kvar i klubben till 2020. Samma med lillebror Theo Hernandez, som för tillfället är utlånad till Alaves i La Liga och hittills har fått spela 16 matcher för klubben. Vänsterbacken har även han nämligen skrivit under ett nytt kontrakt med Atlético, som håller honom i klubben till 2021.

Detta är dock ingenting som sägs stoppa Guardiola, som uppges vara beredd att betala utköpsklausulen för de båda bröderna, som sägs landa någonstans runt 40 miljoner pund sammanlagt. Han skall även överväga att erbjuda Sergio Aguero i affären, för att göra den smidigare, då Atlético med största sannolikhet kommer att förlora sin stjärnanfallare Antoine Griezmann i sommar, till Manchester United, och skulle kunna ta tillbaka Aguero till Vicente Calderon.

Atlético Madrid kommer också att möta FC Barcelona i ett hett ligamöte nästkommande helg.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply