Uppgifter: Griezmann förlänger – till 2023

Uppgifter: Griezmann förlänger - till 2023

Antoine Griezmann stannar i Atlético Madrid

Spelaren som vid flera tillfällen ryktats vara klar för flytt till Manchester United ser ut att skriva ett nytt kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2023. Fransmannen ska även dubbla sin utköpsklausul.

I helgen gjorde han 1-1 mot Real Madrid på Santiago Bernabéu och ikväll ställs hans Atlético Madrid mot Leicester i det första av två matcher i Champions League kvartsfinalen. Fransmannen är på väg att ta det rödvita laget till sin tredje semifinal i turneringen under de fyra senaste åren och Griezmann har blickar från flera klubbar på sig.

Förutom att bära sitt Atlético Madrid på sina axlar blev anfallaren även bäste målskytten i EM 2016 med sina sex fullträffar, något som gjorde att flera klubbar beredde sig för att köpa loss spelaren. Det lag som det pratats mest om är Manchester United som ska vara beredda att betala spelarens klausul på 100 miljoner euro och även Real Madrid ska vara intresserade, men nu tyder det mesta på att spelaren stannar i Atlético.

SE ÄVEN: Antoine Griezmann lön och förmögenhet 2017

Efter att flertalet klubbar ska ha erbjudit sig att betala spelarens utköpsklausul ska Atlético ha tagit fram ett nytt kontrakt för spelaren, ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2023. Det är inte bara längden på kontraktet som skulle komma att ändras, spelarens lön skulle även höjas till 14 miljoner euro samtidigt som utköpsklausulen skulle dubblas. Detta till 200 miljoner euro.

Spelarens nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2021 och har en utköpsklausul på 100 miljoner euro.

Källa: Vozpopuli

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply