bet365

Uppgifter: Chelsea vill värva Yannick Carrasco från Atlético Madrid

bet365

Uppgifter Chelsea vill värva Yannick Carrasco från Atlético Madrid

Yannick Carrasco på Chelseas radar

Enligt både spansk och brittisk media ska belgaren finnas på Antonio Contes önskelista för den kommande säsongen.
Atlético Madrid har under det senaste årtiondet tvingats sälja sina bästa spelare. Fernando Torres, Sergio Agüero, Radamel Falcao och Diego Costa är endast några av de offensiva spelare som den spanska huvudstadsklubben sålt och nu kan nästa spelare vara på väg att lämna.

Det är bland annat brittiska Daily Express som kommer med uppgifter om att Yannick Carrasco ska vara en av spelarna som Chelsea ska vara intresserade. Den engelska huvudstadsklubben siktade från början in sig på Romelu Lukaku och Álvaro Morata men då den förstnämnde skrev på för Manchester United och Morata ser ut att hamna i Milan riktar man blickarna mot Spanien och Atlético Madrid.

Chelsea ska ha erbjudit spelaren ett femårskontrakt och en högre lön än han för tillfället har i Atlético. Spelarens kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2022 och innehåller en utköpsklausul på 100 miljoner euro, samma summa som för bland annat Jan Oblak och Antoine Griezmann.

Även Bayern München ska vara intresserade av Carrasco men då tyskarna endast sägs vilja betala 50 miljoner euro för belgaren ser en flytt till Bundesliga ut att inte vara inom räckhåll.

MISSA INTE: Se Vardar – Malmö FF i Champions League! All info hittar du här!

Vill värva Gonzalo Higuaín

Chelsea lägger in ännu en växel för att hitta en ersättare till Diego Costa. Den spanske landslagsmannen har inte följt med till Chelseas försäsongsturné då man fått tillstånd att stanna i hemlandet i väntan på en övergång till Atlético Madrid. Costa kommer lämna Londonklubben inom kort och då Manchester United värvat Romelu Lukaku börjar det brinna i knutarna för Antonio Conte att få in en anfallare. Det finns flera anfallare man är intresserade av och presenterat bud på, den senaste är Gonzalo Higuaín.

Enligt italienska Tuttosport ska Chelsea presenterat ett formellt bud på Gonzalo Higuaín värt 100 miljoner euro. Den svartvita klubben ska dock ha tackat nej till erbjudandet då man inte vill sälja anfallaren som förra säsongen stod för 24 mål på 38 matcher i Serie A.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365