Uppgifter: Chelsea-spelaren återvänder till Atlético Madrid

Filipe Luis flyttar tillbaka till La Liga

Enligt rapporter från Spanien ska Atlético vara övertygade om att försvararen kommer att spela i den rödvitrandiga tröjan nästa säsong.

Sen flytten till Stamford Bridge har det inte gått särskillt bra för Filipe Luis. Den brasilianske försvararen som var tänkt att bli Jose Mourinhos förstaval på vänster har inte alls fått den speltid han förväntat och under de senaste veckorna har det ryktats om att spelaren kan komma att återvända till Atlético Madrid.

Nu rapporterar den trovärdige journalisten Antonio Ruiz på Cadena Cope att man i den spanska huvudstadsklubben tar för givet att försvararen kommer att återvända inför nästa säsong. Det hela kommer dock att avgöras av två andra spelare. Enligt de engelska tidningarna ska Chelsea vara intresserade av João Miranda och Toby Alderweireld och troligen kommer en av spelarna att ansluta till den engelska huvudstadsklubben om det skulle bli så att Filipe Luis ansluter till Atlético.

Fler värvningar på väg in

Det är inte bara en vänsterback som Atlético Madrid är intresserade av att knyta till sig. Enligt COPE ska man även vara ute efter att värva två innemittfältare för att förstärka den lagdel som Diego Simeone är mest besatt av. För tillfället har man Tiago, Gabi och Mario Suárez på innermittfältet men de två förstnämnda börjar att bli till åren samtidigt som Mario Suarez allt mer ser ut att lämna klubben för spel i Inter eller Napoli.

Första nyförvärvet klart

Det är inte bara Filipe Luis som med största sannolikhet kommer att spela i Atlético Madrid nästa säsong. Under tisdagen befann sig nämnligen Villarreals anfallare Luciano Vietto på Vicente Calderón för att avsluta förhandlingarna med Atléticos klubbledning. Spelaren kommer dock inte att presenteras innan juli då ett möjligt transferförbud kan hindra Vietto från spel i den spanska huvudstaden nästa år.

SE ÄVEN: Tevez vänder hem – Har klubben råd?

SE ÄVEN: Zlatan rapporteras få lämna PSG

SE ÄVEN: TOPP 5: De främsta ssist-spelarna i Champions League

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply