Uppgifter: Carlos Tevez överens med Boca Juniors

Ett treårskontrakt ska vara överenskommet med Boca Juniors

Mycket talar nu för att vi får se Carlos Tevez i Argentina nästa säsong. Uppgifter säger att spelaren ska vara överens med Boca Juniors om ett kontrakt. 

Det blev en Serie A-titel, Coppa Italia-titel samt en Champions League-final för Juventus, där den argentinske anfallsstjärnan Carlos Tevez varit en väl bidragande faktor till storklubbens framgångar. Nu har det däremot talats om att spelaren kan vara på väg att lämna Bianconeri i sommar, där uppgifter dels länkat honom till klubbar som Atlético Madrid och Liverpool, men kanske främst Boca Juniors.

Treårskontrakt för argentinaren

Nu talar i princip allt för att det också blir en återkomst till hans barndomsklubb i hemlandet Argentina, nämligen Boca Juniors. Tidigare i veckan rapporterades deras president Daniel Angelici ta flyget till Chile för att förhandla med anfallaren som spelar Copa América med landslaget. Nu kommer uppgifter om att de ska vara överens.

Prislappen ett dilemma

Enligt Mediasets uppgifter ska nämligen Juventus-anfallaren Carlos Tevez nu vara överens med Boca Juniors om ett kontrakt över tre år. Spelarens agent Adrian Ruocco förväntas träffa Bianconeri senare den här veckan och den italienska klubben har sedan tidigare krävt ett definitivt svar den här veckan. Ett problem ser dock ut att kunna bli prislappen där Juventus vill ha 5 miljoner euro för stjärnan, för att låta honom gå en säsong i förväg. Däremot finns det en möjlighet att Boca Juniors kan erbjuda ett par lovande talanger i utbyte istället.

Därtill kommer nu uppgifter från Sky, Calciomercato och Gianluca Di Marzio som säger att spelaren agent Adrian Rucco har klargjort det faktum att han vill få tillåtelsen att lämna storklubben. Juventus har samtidigt länkats ihop med Atlético Madrids anfallare Mario Mandzukic som ersättare till den flyttvillige argentinaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply