Uppgifter: Behrang Safari tillbaka till Malmö FF

Uppgifter: Behrang Safari tillbaka till Malmö FF

Malmö FF får förstärkning i sommar?

Enligt uppgifter till Basel Zeitung som Fotbollskanalen har plockat upp kommer den före detta svenske landslagsförsvararen att flytta hem till Sverige och Malmö FF i sommar.

Behrang Safari flyttar hem till Malmö FF, det menar den schweiziska tidningen Basel Zeitung. Spelarens kontrakt går ut i sommar och har bett FC Basel att inte utnyttja optionen om att förlänga kontraktet mellan parterna ytterligare ett år. Safari är ordinarie i sitt klubblag men trots det har klubben gått med på att inte förlänga kontraktet.

Samtidigt skriver tidningen att spelaren kommer flytta hem till Sverige och Malmö FF i sommar då hans kontrakt går ut. Det skulle göra att han kommer gratis till Skåneklubben som han lämnade 2008 då han lämnade för FC Basel. Efter en period i belgiska Anderlecht flyttade den svenske försvararen tillbaka till Basel efter två säsongen i Belgien.

Redan i oktober rapporterade vi på Silly Season Sverige att Malmö FF försöker värva hem Behrang Safari, något som nu alltså kan komma att bli verklighet.

Spelaren blir 31 år i februari har gjort 31 A-landskamper för Sverige och kommer konkurrera med både Pa Konate och Yoshimar Yotún som klubben sen tidigare har på väsnterbacksplatsen.

Läs mer om europeisk toppfotboll

Storstjärnan var överens med Bayern München

Nya kontrakt för Atlético Madrid-duo

Kiese Thelin utesluter flytt till Malmö FF

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply