Uppgifter: Barcelona jagar Paulo Dybala

Uppgifter: Barcelona jagar Paulo Dybala

Skall ersätta Neymar

Det ser ut som att en flytt till Paris Saint-Germain börjar materialisera sig allt mer och mer för Barcelona-stjärnan Neymar, och den katalanska klubben ser sig nu om efter en ersättare till anfallaren, med Juventus Paulo Dybala i siktet.

Barcelona-stjärnan Neymar har länge ryktats kunna komma att lämna klubben. Trots att han upprepade gånger understrukit att han är lycklig i klubben har ryktena fortsatt. På senare tid har det talats mycket om att det blir en flytt till Paris Saint-Germain för brassens del, rykten som enbart har intensifierats. Det rör sig om en rekordvärvning, med PSG redo att lägga 196 miljoner pund på Neymars utköpsklausul. Förhandlingarna sägs ha kommit långt mellan stjärnan och den franska toppklubben, och Barcelona är nu rädda att deras brasilianske anfallaren verkligen skall komma att lämna.

Barcelona lämnar ingenting till slumpen. Den katalanska storklubben har uppgetts börjat se sig om efter ersättare till Neymar, och skall ha funnit en i Juventus Paulo Dybala, detta rapporterar bland annat Sky Sports. Juventus anfallsstjärna är en av de tre unga superstjärnorna, tillsammans med Antoine Griezmann och Ousmane Dembele, som Barcelona har haft ögonen på. Men Griezmann har uppgett att han kommer att stanna i Atlético Madrid, och Borussia Dortmund kommer inte att släppa stjärnskottet Dembele. 23-årige Dybala gjorde 19 mål på 47 matcher förra säsongen.

Barcelona har även kopplats ihop med en flytt för Liverpools brasilianske mittfältsgeni, Philippe Coutinho. Tränare Jürgen Klopp uppger dock att 25-åringen inte är till salu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply