Uppgifter: Atletico Madrid vill sälja Carrasco i januari

Carrasco lämnar Atletico Madrid?

Belgaren som anslöt till den spanska huvudstadsklubben sommaren 2015 ser ut att ha gjort sitt i Atletico Madrid. Detta enligt flera spanska medier under tisdagen.

En större renovering i Atletico Madrid är på gång. Sedan tidigare vill man göra sig av med spelare som Nico Gaitan och Luciano Vietto och nu dyker ett nytt namn upp på listan. Enligt spansk press vill man nämligen även sälja Yannick Carrasco redan under januarifönstret. Det är Diario AS som kommer med uppgifter om att belgaren ska vara på väg att lämna den rödvita klubben. Det är spelarens dåliga attityd under de senaste månaderna som ska ha gjort att man bestämt sig för att göra sig av belgaren om rätt bud kommer in på spelaren.

Uppgifter Atletico Madrid vill sälja Carrasco i januari

Atlético betalade 17,26 miljoner euro för spelaren för drygt två och ett halvt år sen när han anslöt från AS Monaco men man tänker inte släppa spelaren för vilken summa som helst. Det har pratats om drygt 70-80 miljoner euro för att släppa spelaren, detta då Carrascos gamla klubb har rätt till drygt en fjärdedel av summan.

Det är oklart vilka klubbar som ska vara intresserade av spelaren. Tidigare har det dock pratats om bland annat FC Barcelona och Bayern Munchen. Dock ska ingen av de två nämna klubbarna vilja betala det höga priset. Carrascos utköpsklausul ligger på 100 miljoner euro.

SE ÄVEN: Avslöjat: Atlético Madrid värvar konkurrentmittfältaren

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply