bet365

Uppgifter: Atlético Madrid redo med superlön till Alexis Sanchez

Uppgifter: Atlético Madrid redo med superlön till Alexis Sanchez

För att locka iväg chilenaren från Arsenal

Sagan om Alexis Sanchez och hans framtida klubbdestination fortsätter, då engelsk media uppger att Alexis Sanchez kommer att erbjudas en superlön av Atlético Madrid för att lämna Arsenal.

Alexis Sanchez har ännu inte skrivit på något nytt kontrakt med Arsenal och därmed fortsätter spekulationerna kring vart chilenaren kan komma att ta vägen. Anfallaren har många intressenter efter sig, inte minst i Kina, men även runt om i Europa och det kan bli svårt för Arsenal att hålla kvar anfallaren, som så tydligt är av intresse. Därtill är Arsenal inte beredda att erbjuda anfallaren den höga lön som han kräver, vilket gör att det ser än möjligare ut att Sanchez väljer att byta klubb, med en lön som speglar hans värde.

Enligt uppgifter till den engelska tidningen The Sun, via Metro, skall spanska jättarna Atlético Madrid vara mycket intresserade av anfallarens signatur, som ersättare till deras egna stjärna Antoine Griezmann. Det har länge talats om att Griezmann kommer att lämna klubbenManchester United är väldigt benägna om att få anfallaren till Old Trafford, och Paul Pogba, lagkamrat med Griezmann i det franska landslaget, sägs även han locka.

Därför skall Atlético vara beredda att erbjuda en lön på 220 000 pund i veckan till Sanchez för anfallarens signatur, en lön som är nästan det dubbla av vad han tjänar i sin nuvarande Londonklubb.

På onsdag ställs Atlético Madrid mot FC Barcelona i den första matchen i dubbelmötet i Copa del Rey och det rödvita huvudstadslaget spelar första matchen på sin hemmaplan Estadio Vicente Calderón.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply