Uppgifter: Atlético Madrid nära värva Ivo Grbovic

Uppgifter: Atlético Madrid nära värva Ivo Grbovic

Atlético Madrid är på jakt efter en ny målvakt. Nu sägs man vara detaljer från att värva in Ivo Grbovic från Lokomotiv Zagreb.

Under våren har rykten florerat huruvida Atlético Madrid behöver värva in en ny målvakt eller inte. Rykten om både Jan Oblak och Antonio Adán har gjort att den spanska huvudstadsklubben ska ha hittat en ny målvakt att hämta in och enligt spansk press återstår endast detaljer innan Diego Pablo Simeone har en ny burväktare på plats.

Enligt Diario MARCA ska Lokomotiv Zagrebs målvakt Ivo Grbovic vara så gott som klar för en flytt till Wanda Metropolitano. Grbovic är en av spelarna från det succélaget som slutade på andra plats i tabellen den gångna säsongen.

Tidningen skriver att Grbovic väntar på grönt ljus för att resa till den Iberiska halvön och skriva på kontraktet som gör honom till Atlético Madrid-spelare. Planen är dock att Grbic kommer att bli reservmålvakt bakom Jan Oblak då Antonio Adán sitter på ett utgående kontrakt med Los Colchoneros.

Grbovic ska tidigare ha tackat nej till en flytt till West Bromwich Albion där den kroatiske legendaren Slaven Bilic för närvarande är tränare.

SE MER: Så sänds Djurgården – Ferencvaros

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply