Uppgifter: Atlético Madrid leder i jakten på Joao Felix

Uppgifter: Atlético Madrid leder i jakten på Joao Felix

Joao Felix till Atlético Madrid?

Den portugisiske supertalangen har kopplats ihop med flera storklubbar under de senaste månaderna. Nu sägs Atlético Madrid vara det lag som ligger närmst en värvning av Benfica-anfallaren.

En av sommarens mest eftertraktade spelare är Joao Felix. Anfallaren slagit igenom i Benfica den gångna säsongen har stått för 18 mål och åtta assist på 32 matcher och ryktats finnas på önskelistan hos framför allt Liverpool, Manchester City och Manchester United. Nu kan 19-åringen dock istället gå till grannlandet Spanien där Atlético Madrid är väldigt intresserade av att knyta till sig portugisen.

Spanska Mundo Deportivo skriver nu att spelaren ska vara väldigt intresserad av att spela i Atlético Madrid nästkommande säsongen. Los Colchoneros ska även ha presenterat ett lovande projekt för att övertyga Felix om att lämna Estadio Da Luz för spel i Madrid i sommar.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Atlético Madrids stjärnor

Atlético ska ha träffat spelarens representant under tisdagen och sägs vara beredda att betala 60 miljoner euro för en övergång plus 20 miljoner i eventuella bonusar. Mycket tyder i så fall på att det blir ett par år på Estadio Metropolitano för Felix för att därefter säljas vidare för ett högre pris.

SE ÄVEN: Uppgifter: Atlético Madrid planerar sälja Diego Costa

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply