Uppgifter: Atlético Madrid intresserade av Luis Suárez

Uppgifter: Atlético Madrid intresserade av Luis Suárez

Den spanska huvudstadsklubben är på jakt efter en ersättare till Diego Costa. Nu följer man Luis Suárez situation på nära håll.

Turbulensen i Barcelona blir bara värre och värre. Efter att ha förlorat med 8-2 mot Bayern München har flera huvuden rullat och lagets nye tränare har meddelat att flera spelare bör leta efter en ny klubb i sommar. Den som fick meddelandet först var Luis Suárez som vid flera gången kritiserat klubbledningen för att ha agerat på fel sätt i frågan.

Efter att ha tagit emot beskedet att han inte finns med i Ronald Koemans planer har uruguayanen kopplats ihop med flera klubbar. Bland annat Liverpool, Ajax och David Beckhams nystartade klubb Inter Miami. Nu kommer uppgifter om att 35-åringen istället kan hamna hos ligakonkurrenterna Atlético Madrid.

Enligt Diario AS ska Atlético Madrid ha ögonen på Luis Suárez för att följa spelarens situation om han tillslut skulle flytta från Camp Nou.

Suárez har ett år kvar på kontraktet med Barcelona och Atlético Madrid hoppas kunna få till en billig affär likt 2014 då man hämtade in David Villa för 1,5 miljoner euro plus bonusar.

Den gångna säsongen blev det 21 mål på 36 matcher för Suárez i samtliga klubblagsturneringar.

SE ÄVEN: Officiellt: Chelsea värvar Ben Chilwell från Leicester City

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply