Uppgifter: Atlético Madrid i förhandlingar om Daniel Wass

Uppgifter: Atlético Madrid i förhandlingar om Daniel Wass

Atlético Madrid är i långt gångna förhandlingar med Daniel Wass. Enligt uppgifter kan en flytt för dansken bli klar inom kort.

Efter att ha sålt Kieran Trippier till Newcastle United är Atlético Madrid på jakt efter en ersättare. Tidigare har det pratats om bland annat Zeki Celik och Cedric Soares men nu ser man ut att vara nära att knyta till sig en annan spelare, nämligen Valencias Daniel Wass. Dansken kan spela både som mittfältare och som högerback och ska vara det namn som Diego Pablo Simeone vill ha in i vinter.

Enligt flera spanska medier, bland annat AS, MARCA och lokalpress i Valencia ska Atlético och spelaren vara i långt gångna förhandlingar. Spelarens nuvarande kontrakt går ut efter säsongen och en värvning i vinter skulle kosta mellan en och två miljoner euro. Annars skulle han ansluta gratis i sommar. Valencia ska ha gått med på att släppa spelaren men klubbledningen ska ha lovat tränaren José Bordalás att man inte kommer gå med på en affär innan man har en ersättare på plats.

Denna säsong har Wass stått för ett mål och en assist på 21 matcher på klubblagsnivå.

SE ÄVEN: Uppgifter: Chelsea leder i jakten på Barca-försvararen

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply