bet365

Uppgifter: Arda Turan jagas av kinesiska klubbar

Uppgifter: Arda Turan jagas av kinesiska klubbar

Yttermittfältaren överväger att lämna klubben

Barcelonas yttermittfältare Ardan Turan ryktas vara beredd på att kunna lämna klubben, efter att det blev känt att Luis Enrique lämnar i slutet av säsongen, och den turkiske mittfältaren har två enorma bud från Kina som väntar på honom.

Barcelonas Arda Turan sägs vara nära på att lämna klubben, detta uppger det spanska mediet Cope efter att två enorma bud från kinesiska klubbar skall ha pockat på den turkiske landslagsmannens uppmärksamhet. Turan har inte fått jättemycket speltid under den gångna säsongen, då han även har dragit med en del skador under säsongens gång, men har under den nuvarande tränaren Luis Enrique fått en hel del speltid i alla fall. Men nu står det klart att tränaren lämnar klubben i slutet av säsongen, och därmed kan även Turan öppna för att lämna klubben.

Enligt uppgifter skall Barcelona ha fått in två mycket höga och chockerande bud från två kinesiska klubbar, på Turan, och den katalanska klubben skall inte ha någonting emot att sälja yttern och få honom av sin lönelista, då de hoppas kunna få tillbaka de 34 miljoner euro plus bonusar som de betalade då de värvade in turken från La Liga-rivalerna Atlético Madrid.

Turan har sedan tidigare avböjt bud från den kinesiska ligan, i sommarens fönster såväl som i vinterns transferfönster, men då det nu står klart att Enrique lämnar kan Turan ha ändrat sig.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply