Så ska United vill locka Griezmann till klubben – genom Pogba

United fortsätter sin jakt på Griezmann

Den engelska storklubben sägs vara beredda att betala spelarens klausul på 100 miljoner euro och enligt brittisk press ska man försöka locka till sig spelaren genom landslagskamraten Paul Pogba.

Under de senaste säsongerna har Neymar varit ett huvudmål för Manchester United när det kommer till spelare man vill värva. Gång på gång har det talats om otroliga summor och så sent som för några dagar sen kom uppgifter om att United vill betala 200 miljoner euro för att köpa loss Barcelonas superstjärna. Under gårdagen uttalade sig dock Jose Mourinho om en eventuell värvning av brassen och gjorde klart att man inte kommer värva spelaren, i alla fall inte i sommar.

Ett annat namn som gått hett bland transfernyheterna är Antoine Griezmann. Atlético Madrids superstjärna har gång på gång kopplats ihop med en flytt till Manchester United, enligt engelsk media, och även om spelaren flertalet gånger sagt att han kommer stanna i Madrid har United inte gett upp en värvning av fransmannen.

På Fredagsmorgonen skriver Daily Telegraph att United har gett upp försöket om att värva Neymar och kommer nu lägga all fokus på att värva Griezmann. Atlético Madrid sägs dock inte ha någon som helst intention att sälja anfallaren och nu försöker Jose Mourinho och klubbledningen hitta ett sätt att övertala spelaren. Förutom att man erbjuder sig att betala spelarens klausul på 100 miljoner euro sägs man även försöka övertala spelaren med hjälp av landslagskamraten Paul Pogba. De båda spelar tillsammans i det franska landslaget där de fungerar bra tillsammans och nu vill United använda det som ett argument för en övergång.

Pogba ska även ha hört av sig till Griezmann och bland annat argumenterat med att Manchester Uniteds historia, väldigt trevliga lagkamrater, träningsanläggningen samt chansen att få jobba med Jose Mourinho.

Det mesta ser klart för en potentiell övergång. The Red Devils vill betala utköpsklausulen samtidigt som han skulle bli en av Manchester Uniteds bäst betalda spelare. Det som dock är ett minus för spelaren i dagsläget är att United inte kan garantera Griezmann spel i Champions League. Det mesta tyder på att spelaren kommer stanna i Atlético där det blir spel i Champions League, samtidigt som Diego Pablo Simeone stannar vid rodret.

United vill locka Griezmann till United - genom Pogba

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply