bet365

Topp 5: De främsta assist-spelarna i Champions League

Stjärnorna med flest assist i Champions League säsongen 2014/2015

Vilken spelare lyckades med bedriften att ge mest målgivande passningar i Champions League? Vem är egentligen den skickligaste spelaren på att passa fram till mål i turneringen? Den ärofyllda Champions League slutade säsongen 2014/2015 med att den spanska storklubben Barcelona blev mästare, efter att Neymar stänkt dit avgörande 3-1 i finalen mot Juventus. Men för att göra mål krävs oftast ett rejält förarbete, och då kommer vi in på assistmakarna.

Vi på Silly Season Sverige kan nu ge er en lista på de fem främsta målgivande passningsspelarna i Champions League den gångna säsongen. En turnering där storklubbar som Bayern München, Chelsea, Paris Saint-Germain, Real Madrid, Juventus och Barcelona årligen är med och slåss om den ärofyllda Champions League-pokalen.

Tidigare har vi publicerat listan med stjärnor som inte vunnit Champions League samt listan med svenskar som har vunnit Champions League.


5. Koke, Atlético Madrid

Koke, Atlético Madrid

På femte plats på listan över Champions Leagues bästa framspelare säsongen 2014/2015 kommer Atlético Madrids spanske stjärna Koke. Den spanske spelaren har hittills mäktat med tre mål i Champions League i karriären och han tar en plats på den här listan med sina fyra målgivande passningar för La Liga-klubben.

Noterbart är också att den lovande stjärnan finns med på listan över de tio högst värderade U23-stjärnorna på marknaden. 

Läs artikeln: Svenskar som vunnit Champions League

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply