Topp 20: Bästa spelarna som kan lämna gratis i sommar

Topp 20: Bästa spelarna som kan lämna gratis

LISTA: De 20 bästa spelarna som kan lämna gratis i sommar

Vilket lag spelar Mbappé i 2024? Bästa spelarna som kan lämna gratis i sommar? Bästa free agents 2024 fotboll? Bästa kontraktslösa spelare 2024? Nu för tiden köper många av Europas största klubbar spelare för flera hundra miljoner kronor eller till och med över en miljard kronor. Det finns även de klubbar som lyckas knyta till sig väldigt bra spelare när deras kontrakt går ut. Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med de 20 bästa spelarna vars kontrakt går ut nästa sommar. Se och spela på fotboll =>

Topp 20: Bästa spelarna som kan lämna gratis - bästa kontraktslösa spelare 2024!

Topp 20 spelare som kan byta klubb gratis sommaren 2024

Bästa spelarna som kan lämna gratis i sommar? Bästa spelarna utan kontrakt sommaren 2024? Spelare som kan värvas gratis 2024? Spelare med kontraktsslut 2024? Vilket lag spelar Mbappé i 2024?

Tidigare har vi bland annat gjort listor om de tio dyraste spelarköpen i Serie A:s historiade tio spelarna med högst löner i MLS samt världens fem högst värderade fotbollsklubbar. Listor som ni gärna får kolla in efter att vi gått igenom de 20 bästa spelarna vars kontrakt går ut efter nästa säsong, häng med! Se och spela på fotboll =>

20) Joel Matip (Liverpool)
19) Aaron Wan-Bissaka (Manchester United)
18) Mehdi Taremi (Porto)
17) Rafa (Benfica)
16) Isco (Real Betis)
15) Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain)
14) Adrien Rabiot (Juventus)
13) Tomas Soucek (West Ham)
12) Koke (Atlético Madrid)
11) Piotr Zielinski (Napoli)

10) Victor Nilsson Lindelöf (Manchester United)

Den svenske landslagsbacken Victor Nilsson Lindelöf har varit in och ut ur startelvan i Manchester United under hösten. Han har ett optionsår inskrivet i sitt kontrakt som löper ut i sommar och har själv sagt att det känns ganska troligt att optionsåret kommer aktiveras.

9) Anthony Martial (Manchester United)

Liksom Lindelöf har Anthony Martial ett optionsår på sitt avtal, men enligt The Athletic har Manchester United inga planer på att aktivera det vilket innebär att fransmannen kan lämna Old Trafford gratis i sommar.

8) Jorginho (Arsenal)

Mittfältaren kom till Arsenal från Chelsea i januari 2023 men har fått begränsat med speltid i Premier League under hösten och det skulle knappast vara oväntat om han lämnar gratis när avtalet löper ut i sommar.

7) Thiago (Liverpool)

Mittfältaren har inte spelat sedan april på grund av en höftskada och med ett utgående avtal är framtiden oviss för Thiago Liverpool. Möjligen kan han vara tillbaka i spel i januari med chansen att visa att han förtjänar ett nytt kontrakt.

6) Angel Di Maria (Benfica)

Den argentinske stjärnan Di Maria, som var med och vann VM-guld 2022, skrev på för ett år när han flyttade till Benfica under sommaren 2023 och är därmed fri att röra på sig igen till sommaren 2024. Se och spela på fotboll =>

Topp 20: Bästa spelarna som kan lämna gratis - bästa kontraktslösa spelare 2024!

5) Thomas Müller (Bayern München)

Ännu en mittfältsveteran med utgående avtal är Thomas Müller Bayern München. Trotjänaren som varit i klubben ända sedan han var elva år gammal. Enligt Bild kommer Bayern erbjuda Müller ett kontrakt till 2025 innan årsskiftet.

4) Raphael Varane (Manchester United)

Nyligen uppgav The Athletic att Varanes kontrakt med United löper ut 2024 och inte 2025 som klubben tidigare kommunicerat. Det sista året är ett optionsår, precis som för Lindelöf och Martial. Varane har varit petad av Erik ten Hag stora delar av hösten och det har bland annat ryktats om intresse från Saudiarabien för den franske mittbacken som vann VM 2018.

3) Toni Kroos (Real Madrid)

Tysklands världsmästare från 2014, Toni Kroos, har ännu en gång ett utgående kontrakt med Real Madrid. Det har skrivits om intresse från MLS, Saudiarabien och Premier League, men Kroos har tidigare sagt att han vill avsluta karriären i Real Madrid.

2) Luka Modric (Real Madrid)

Den kroatiske storstjärnan och Ballon d’or-vinnaren Luka Modric har inte fått lika mycket speltid som vanligt i Real Madrid under hösten. Även har har det skrivits om intresse från MLS och Saudiarabien.

1) Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain)

Den givna ettan på den här listan är förstås Kylian Mbappé som betraktas som en av världens bästa fotbollsspelare. Superstjärnan i PSG har ständigt kopplats ihop med Real Madrid och det återstår att se om flytten blir av eller inte. Se och spela på fotboll =>

Topp 20: Bästa spelarna som kan lämna gratis - bästa kontraktslösa spelare 2024!

Fler listor på Silly Season Sverige

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply