Saul Niguez: ”Tyska lag ger aldrig upp”

Saul Niguez: "Tyska lag ger aldrig upp"
bet365

Mittfältaren menar på att de måste vara försiktiga

Atlético Madrids unge och talangfulle mittfältare Saul Niguez var en av de som fick göra mål på Bayer Leverkusen i Champions League-mötet, men mittfältaren menar på att de inte kan slappna av ännu.

Atlétio Madrid spelade den första av två matcher mot Bayer Leverkusen i åttondelsfinalen av Champions League under gårdagen, och matchen slutade i en 4-2 vinst för spanjorernas del. Atléticos Saul Niguez var en av målskyttarna under kvällen, tillsammans med Antoine Griezmann, Kevin Gameiro, som för övrigt ryktas vara på väg att säljas, och Fernando Torres, och det var den unge men talangfulle Niguez mål som inledde målkavalkaden, med ett skott från utanför boxen. Den unge spanjorens insats har med all förmodan bidragit till att han gjort sig förtjänt av en startplats då Atlético välkomnar Barcelona till Vicente Calderon i helgen, för en uppgörelse i ligan.

– Det var en fantastisk vinst, sade Niguez via UEFA:s officiella hemsida efter matchen.

– Det är synd att de gjorde två mål med tanke på hur vi spelade och vi var sedan tvungna att lida lite och vi satte ett fjärde mål för att ge oss mer plats att andas.

– Tyska lag ger aldrig upp, de fick det första och fick upp självförtroendet, men vi hade möjlighet att stå emot dem och som tur var göra ett fjärde mål. Returmötet kommer att bli hårt. De har ingen rädsla, inget att förlora och gör alltid livet svårt för dig, avslutade mittfältaren.

Atlético Madrid mot Barcelona kommer att bli en spännande match i toppstriden av La Liga och matchen spelas på söndag.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply