bet365

Riyad Mahrez har bestämt sig – vill flytta till Arsenal

Riyad Mahrez har bestämt sig - vill flytta till Arsenal

Arsenal i förarsätet i kampen om Riyad Mahrez

Spelaren som slog igenom med Leicester säsongen 2015/2016 lämnar klubben i sommar och Arsenal sägs vara närmst att värva spelaren.

Leicester Citys ytterforward Riyad Mahrez väljer spelar i Arsenal nästa säsong, det rapporterar algeriska Le Buteur. Enligt siten ska spelaren blivit övertygad av möjligheten att få jobba med Arsene Wenger nästa säsong även om han tidigare tvekat då Arsenal inte kan erbjuda något spel i Champions League nästa säsong. 26-åringen ska vara överens med den engelska huvudstadsklubben om en övergång, men det återstår fortfarande att se om Arsenal går med på att betala de 30 miljoner euro som Leicester kräver för spelaren.

Även om spelaren bestämt sig för att flytta till Emirates Stadium under sommaren är det inte säkert att en affär blir av. Skulle Arsenal inte komma upp med summan Leicester begär kan det istället bli en flytt till någon annat lag, antingen i Premier League eller någon annan av Europas största ligor. Mahrez ska bland annat ha erbjudanden från Liverpool, Chelsea och Atlético Madrid att välja mellan om det inte blir en flytt till Gunners.

SE ÄVEN: Arsenals lönelista 2017

Oxlade-Chamberlain vill lämna Arsenal

Alex Oxlade-Chamberlains framtid i Arsenal fortsätter att vara ett hett samtalsämne. Engelsmannen har uppgetts vara osäker på om han vill stanna i klubben eller flytta vidare. Om man får tro de senaste ryktena så har mittfältaren nu tagit sitt beslut. Han vill lämna Arsenal, rapporterar The Times.

Oxlade-Chamberlain uppges ha informerat Arsenals ledning och Arsène Wenger om hans intentioner. 23-åringen har kommit fram till att en flytt är bäst för hans forsatta utveckling.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply