Real Madrids Marcelo borta i tre veckor

Även Ramos och Arbeloa missar matchen

Vänsterbacken Marcelo drog på sig en skada i el Clásico:t mot Barcelona. Nu blir han borta i tre veckor. Nacho och Carvajal ersätter honom.

Efter Real Madrids blytunga förlust hemma i el Clásico:t mot BarcelonaSantiago Bernabeustadion i Madrid hänger tränaren Rafael Benitez löst, redan inför Champions League-mötet med Shaktar Donetsk imorgon. Förutom det får man även klara sig utan en av lagets viktigaste försvarsspelare.

Missar tre veckor

Den brasilianske vänsterbacken Marcelo kommer på grund av en skada inte att finnas med i Champions League-matchen på onsdag efter en trolig sträckning han ådrog sig i lördags mot Barcelona. Klubbläkarnas första rapport är att inte kommer vara tillbaka förrän strax före jul.

Som ersättare för brassen låter Real Madrid Nacho Fernandez och Dani Carvajal att åka med i truppen istället. Carvajal, som ersatte Marcelo mot Barcelona, förväntas även att få starta i Ukraina.

Även Ramos borta

Extra tungt blir det för Real Madrid då deras mittfältsgeneral Sergio Ramos inte kommer att åka med. Landslags –och Real Madrid-kaptenen påstås ha haft känningar efter el Clásico:t och Rafael Benitez väljer därför att inte chansa med honom på planen. Förutom Ramos kommer även en annan försvarare, i form av Alvaro Arbeloa att stanna hemma, i Madrid. Även han på grund av skada.

Real Madrid har dock redan säkrat avancemanget samt förstaplatsen i Champions League efter att de besegrat Zlatan Ibrahimovic Paris SaintGermain i den senaste CL-matchen. I ligaspelet ligger man nu trea efter förlusten mot Barcelona samtidigt som lokalkonkurrenten Atlético Madrid passerade då de bortaslog Real Betis med 1-0 efter ett tidigt mål av mittfältaren Koke.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply