Uppgifter: Real Madrid vill värva Agüero

bet365

Florentino Perez uppges vilja förstärka sitt Real Madrid med Manchester City-stjärnan Sergio Agüero

Den förre Atlético Madrid-anfallaren stoppades från en flytt till Santiago Bernabeu för fyra år sedan då laget inte ville sälja till stadsrivalen. Istället blev det alltså Premier League och Manchester City för argentinaren.

Skyttekung i Premier League

Sergio Agüero kom till Manchester City för snart fyra år sedan och har sedan dess pangat in mål för dem himmelsblåa. Hela 107 mål och 44 assist på drygt 160 matcher har det blivit för argentinaren sedan flytten, inklusive en skytteliga-seger den här säsongen där den – på dagen – 27 årige anfallaren noterades för 26 ligamål och 32 mål totalt.

Äger ett hus i en exklusiv del av Madrid

Real Madrid-presidenten Florentino Perez vill gottgöra för sparkandet av publikfavoriten Carlo Ancelotti och enligt spanska AS ser han en värvning av Agüero vara ett bra steg mot det. Agüero själv sägs alltid ha drömt om att spela för Real Madrid och äger även ett hus i den exklusiva delen av Madrid, i hopp om att han någon gång i framtiden kommer att spela för marängerna.

Hög prislapp

Agüero faller helt klart in i kategorin ”Galactico-värvning” likt Gareth Bale och James Rodriguez men enligt AS blir det inte enkelt att lösa spelaren. Enligt AS handlar allt om Manchester Citys prislapp på anfallaren, en prislapp som förväntas vara bra hög. Men å andra sidan är inte Perez och Real Madrid kända för att skrämmas av höga prislappar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply