PSG vill lägga megabud på Mauro Icardi i vinter

PSG vill lägga megabud på Mauro Icardi i vinter
bet365

3Mauro Icardi till Paris Saint-Germain i vinter?

Enligt rapporter från Frankrike sägs Mauro Icardi vilja lämna Inter i vinter och en klubb som är beredda att köpa loss anfallaren är Paris Saint-Germain.

Mauro Icardi kan vara på väg att lämna Inter och detta för spel i PSG, i alla fall om man tror på uppgifter som dyker upp i fransk media idag. Det är bland annat ESPN och Gazzetta dello Sport som kommer med uppgifterna om att den franska huvudstadsklubben ska vara intresserade av Icardi och även ha lagt ett bud för att försöka värva argentinaren under januarifönstret.  Vad PSG kommer behöva betala för att köpa loss spelaren är oklart men då spelarens utköpsklausul ligger på 110 miljoner euro för utländska klubbar kommer det bli en saftig summa som Nasser Al-Khelaifi måste punga ut för att kontraktera spelaren.

Icardi förlängde sitt kontrakt så sent som i oktober månad men kan vara på väg att lämna Giuseppe Meazza efter ett kontroversiellt uttalande i sin bok om lagets egna fans.

Tidigare har även lag som Arsenal, Liverpool, Atlético Madrid och AS Monaco visat intresse för Icardi som denna säsong stått för 12 mål och fyra assist på 16 matcher i den italienska högstaligan.

Icardis kontrakt med Inter sträcker sig till och med sommaren 2021.

PSG kräver anfallsförstärkning

Sen Zlatan Ibrahimovic lämnade Paris Saint-Germain har laget inte haft helt lätt att göra mål. Edinson Cavani har varit den som burit laget på sina axlar och då Real Madrid-värvningen Jesé Rodríguez inte alls nått upp till förväntningarna behöver man stärka anfallslinjen för att ta över förstaplatsen från Nice som leder serien med 40 poäng, en poäng före AS Monaco och fyra poäng före Paris Saint-Germain.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply