Presidenten: ”Griezmann spelar i Atlético Madrid nästa säsong”

bet365
Presidenten: "Griezmann spelar i Atlético Madrid nästa säsong"

Manchester United blir utan Antoine Griezmann?

Fransmannen som associerats med Manchester United stannar i Atlético Madrid även nästa säsong, i alla fall om man tror på huvudstadsklubbens president.

Efter att den spanska ligasäsongen tog slut förra helgen har det varit ett ständigt sus kring Antoine Griezmann och fransmannens framtid. Endast ett par dagar efter Atlético Madrids sista ligamatch började Griezmann flirta med Manchester United och öppnade för en flytt till Old Trafford, även om han fortfarande hade tankar på att stanna på Vicente Calderón.

I fransk TV sa anfallsstjärnan att chansen att han spelar i Manchester United nästa säsong är 6/10, och att stanna i Atlético var 7/10. Spelarens uttalanden har berört båda parterna och engelsk press gick även ut med att affären var så gott som klar. Atlético Madrid är dock säkra på att lagets superstjärna stannar i klubben ännu en säsong, det säger i alla fall klubbens president Enrique Cerezo.

– Han kommer spela här nästa säsong. Inte på Vicente Calderón utan på vår nya arena, Wanda Metropolitano, sa presidenten framför det samlade pressdådet som var på plats.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Antoine Griezmann i Atlético Madrid

Väntar på besked om registreringsförbud

Något som kan påverka Griezmanns flytt är Atlético Madrids registreringsförbud. Den spanska huvudstadsklubben väntar nämligen på ett beslut från idrottens skiljedomstol angående om man får värva i sommar eller inte. Skulle Atlético inte få värva under sommarens transferfönster tyder nästan allt på att fransmannen kommer stanna i La Liga även nästa säsong då Atlético inte kommer kunna värva någon ersättare. Skulle man däremot häva förbudet kan en transfer bli av, men inte ens då är det säkert att en affär blir av.

Griezmanns uttalande under de senaste månaderna har gjort då han, tillsammans med bland annat Diego Simeone, Koke och Saúl pressar klubbledningen att värva toppspelare under det kommande transferfönstret. Framförallt Simeone ska ha tröttnat på klubbledningen då han inte fått de förstaval (läs Diego Costa) han tidigare bett om hos klubbledningen, något som gjort att man nu sätter press på klubbens ägare och president.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365