bet365

Premier League-trio vill värva Atlético-försvararen

bet365

Alderweireld kan stanna i Premier League

Enligt brittisk press ska flera engelska klubbar vilja värva mittbacken som denna säsong är utlånad till Southampton.

Toby Alderweireld kan komma att stanna i Southampton, det rapporterar Daily Mirror under lördagsmorgonen. Enligt tidningen har även Tottenham Hotspur och Chelsea lagt sig in i kampen om att värva försvararen som denna säsong växt ut till stabil mittback i ’SaintsFörsvararen själv har sagt att han gärna stannar i England om situationen skulle fortsätta att se likadan ut som förra säsongen då han fick sitta på bänken i majoriteten av matcherna.

Alderweireld vill inte återvända till La Liga

Som vi tidigare rapporterat så vill Alderweireld vill stanna i Southampton. Spelaren själv har nämnt flertalet gånger att han inte vill återvända till Atlético Madrid då Simeone inte vill peta någon i mittbacksparet med Diego Godín och João Miranda. Samtidigt har man även den unge talangen José Maria Giménez som tagit sig in i laget på riktigt denna säsong ser allt mer ut att bli en startspelare inom kort. Nyckeln för att Alderweireld skulle komma att stanna i Atlético är om Miranda lämnar. Det hela har varit på tapeten under ett tag då flera medier rapporterar om att Atlético kan tänka sig att släppa Miranda för att kunna få tillbaka Filipe Luis som gick till London-klubben förra säsongen.

Tottenham ligger bäst till bland Premier League-klubbarna

Skulle Alderweireld stanna i Premier League har han flertalet alternativ. Det mest troliga är att han fortsätter under Ronald Koeman i Southampton men skulle det inte bli så kan han spela i Tottenham nästa säsong, det skriver Daily Mirror på lördagsmorgonen. White Hart Lane-klubben sägs enligt uppgifter vilja förstärka försvaret till nästa säsong. Spurs har flera scenarion, antingen kvalificerar man sig till Europa League vilket gör att man skulle behöva en mittback som Alderweireld eller hamnar man utanför Europaplatserna vilket gör att man kommer att få ett starkare lag nästa säsong för att försöka sluta bland de sex främsta.

Se även: Alderweireld: ”Jag vill spela med Verthongen”
Se även: Uppgifter: Andrea Pirlo till Premier League?
Se även: Mourinho: ”Ville värva Gerrard”
Se även: Di Marías agent i förhandlingar med PSG

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply