• Error, no group ID set! Check your syntax!

Officiellt: Fernando Torres lämnar Atlético Madrid

Officiellt: Fernando Torres lämnar Atlético Madrid

Torres fortsätter inte i Atlético

Anfallaren som återvände till den spanska huvudstadsklubben vintern 2015 bekräftar att han gör sin sista säsong i Atlético Madrid.

Fernando Torres är ett namn som är älskat av väldigt många fotbollssupportrar. Spanjoren har spelat i klubbar som Atlético Madrid, Liverpool. Chelsea, Milan och för närvarande sitter han på ett kontrakt med Atlético som går uiti sommar. Under de senaste åren har det blivit allt mer sparsamt med speltid i moderklubben och efter endast fyra mål på 24 matcher denna säsong tackar han nu för sig. Detta i samband med en sponsorakt med LG som ägde rum på måndagsförmiddagen.

– När jag var tio år kom jag till Atlético och det har alltid varit mitt hem. Jag har upplevt min dröm. Detta kommer att bli min sista säsong i klubben. Det har inte varit ett lätt beslut, men jag känner mig nu tvungen att berätta det här, säger han.

Officiellt: Fernando Torres lämnar Atlético Madrid

– Det är väldigt svårt att ta farväl för andra gången, min tanke var att lägga skorna på hyllan här, men jag kan spela i tre eller fem år till, fortsätter han.

Totalt har det blivit 393 matcher och 126 mål för Torres i Atlético Madrid. Han kommer avtackas i samband med lagets sista hemmamatch för säsongen. Detta den 19 eller 20 maj då man ställs mot Eibar.

SE ÄVEN: Uppgifter: Fernando Torres kan återvända till Premier League

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply