Officiellt: Atlético Madrid säljer Matías Kranevitter till Zenit

Officiellt: Atlético Madrid säljer Matías Kranevitter till Zenit

Atlético Madrid säljer argentinske mittfältaren

På tisdagseftermiddagen bekräftar den spanska huvudstadsklubben att man säljer Matías Kranevitter till ryska Zenit. Mittfältaren skriver på för fyra säsonger med sin nya klubb.

Atlético Madrid säljer sin argentinske mittfältare Matías Kranevitter till ryska Zenit, det bekräftar den spanska storklubben under tisdagen. Spelaren kom till Atlético Madrid sommaren 2015 men lyckades inte övertyga Simeone. Den gångna säsongen blev det en utlåning till Sevilla men då det blev sparsamt med speltid i den andalusiska storklubben väljer man nu att sälja spelaren.

Matías Kranevitter anslöt till Atlético Madrid för två säsonger sen men lämnar nu för spel i Zenit och skriver på ett fyraårskontrakt med sin nya klubb. Totalt blev det 11 matcher i den rödvita tröjan för Kranevitter som ansågs vara en av Argentinas största mittfältstalanger när han anslöt från River Plate. Han jagades då av flera Europeiska toppklubbar.

Officiellt- Atlético Madrid säljer Matías Kranevitter till Zenit

– Atlético Madrid tackar Kranevitter för tiden han varit i klubben och önskar honom all lycka i sin nya klubb, skriver den spanska huvudstadsklubben på sin officiella hemsida.

Atlético Madrid säljer för att finansiera övergången av Diego Costa som ser ut att lämna Chelsea. Sedan tidigare har man gjort klart med Vitolo från Sevilla.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply