Oblak missnöjd med Atletico Madrid

Oblak missnöjd med Atletico Madrid

Inget nytt kontraktserbjudande – kan lämna

Jan Oblak har varit på väg att lämna Atletico under de senaste säsongerna. Nu kan en flytt vara ännu närmare.

Det beror inte minst på att Atletico Madrid inte uppges ha kommit med något nytt kontraktsförslag än. Målvakten, som har kopplats med några av de största klubbarna under de senaste två säsongerna, kan nu vara allt närmare en flytt.

Det är den Madrid-baserade tidningen Marca som rapporterar om att flera klubbar nu ska göra anspråk på spelaren, som har ett kontrakt fram till 2021, och en utköpsklausul på 100 miljoner euro.

Många rykten om framtiden

LÄS MER: Alexander Isak till La Liga?

Jan Oblak är en spelare som det nästan ständigt pratas om. I alla fall när det kommer till hans vara eller icke vara i Atlético Madrid. Spelaren har tidigare kopplats ihop med flertalet klubbar och det är framför allt Premier League och Serie A som nämnts mest när det handlar om slovenen. Nu skriver AS att 25-åringen inte har skrivit på någon förlängning med Atlético. Anledningen sägs vara att klubben inte uppfyllt de krav som fanns in spelarens kontrakt som skrevs sommaren 2016. Det hela ser ut att bli en lång historia men då flera klubbar är intresserade vill Atlético få det hela klart så snart som möjligt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply