Nolito har bestämt sig för Manchester City

bet365
Nolito av intresse för Atletico Madrid

Celta Vigos fixstjärna Nolito har bestämt sig för en flytt till England

Nolito hade en fantastisk säsong i Celta Vigo och var en av huvudanledningar till klubbens fina placering i La Liga. Nu ser han dock ut att vara ett förlorat namn då Manchester City sägs vara överens med anfallaren.

En Late-Bloomer är i fotbollssammanhang en spelare som får sitt stora internationella genombrott vid 25 års ålder eller senare. Nolito är ett skolboksexempel på en sådan. Han dominerade i Barcelona B, men slog inte igenom på den stora scenen förens han var 26 år gammal, då i Benfica. Den formen tog han också med sig till Celta Vigo, en klubb han har gjort 40 mål på cirka 100 La Liga-matcher de senaste åren.

Nu har Nolito blivit 29 år gammal och hans form i både Celta Vigo och i det spanska landslaget har fått flera större klubbar att sukta efter honom. Det har varit snack både om Barcelona, Atlético Madrid, Arsenal och Manchester City. Mitt under EM ser Nolito också ut att ha bestämt sig för sin nästa klubb – och det är Manchester City.

”Jag försöker ta rätt beslut”

Enligt Transfermarketweb har Manchester City aktiverat Nolitos utköpsklausul som ligger på drygt 160 miljoner kronor. Nolito var också mystisk i ett uttalande gällande hans situation.
– I livet måste du vara modig och ta beslut. Jag försöker alltid att ta rätt beslut.

Mycket talar för att vi får se den snart 30-åriga anfallaren i Premier League nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365