Napoli i kontakt om Sime Vrsaljkos framtid

Napoli i kontakt om Sime Vrsaljkos framtid

Vrsaljko kan lämna Atlético Madrid i vinter

Enligt italiensk media sägs spelaren inte vara nöjd med situationen i Atlético Madrid då han endast spelat två matcher sen han anslöt från Sassoulo i somras.

I somras värvades Sime Vrsaljko från Serie A där han representerade Sassoulo till La Liga för spel i Atlético Madrid. Sedan tidigare fanns högerbacken och spanske landslagsstjärnan Juanfran i laget vilket antydde att kroaten skulle få det svårt att ta en startplats. Så blev även fallet och med halva november månad avklarad har Vrsaljko endast fått spela två matcher, en i La Liga och en i Champions League och med 180 minuter på fyra månader sägs kroaten vilja lämna Los Colchoneros.

På fredagseftermiddagen kommer den italienska tv-kanalen Sport Mediaset med uppgifter om att Napolis klubbledning ska ha kontaktat spelarens representant för att försöka få till en lånedeal under det kommande transferfönstret.

Sime Vrsaljkos kontrakt med Atlético Madrid sträcker sig till och med sommaren 2021 och det ska krävas mycket för att försvararen ska lämna den spanska huvudstadsklubben, speciellt då man har ett transferförbud under de kommande två fönsterna.

På lördagskvällen spelar Atlético Madrid mot Real Madrid i La Liga i en match som drar igång 20:45.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply