Marcelo skadad – missar matchen mot Atlético Madrid

bet365
Marcelo skadad - missar matchen mot Real Madrid

Real Madrids Marcelo skadad

På fredagskvällen står det klart att Real Madrid får klara sig utan sin vänsterback Marcelo i helgens derby mot Atlético Madrid, något som Diario AS rapporterar.

Marcelo kommer inte att vara med imorgon när Real Madrid spelar mot Atlético Madrid hemma på Santiago Bernabéu, det stod klart på fredagskvällen. Brasilianaren har nämligen åkt på en överansträning och tvingas vila under drygt en veckas tid, något som gör att Zinedine Zidane tvingas orda nog på vänsterbacksplatsen till helgens match. Istället för brassen kommer med man största sannolikhet istället att använda sig av Nacho eller Carvajal för att täecka upp på positionen. Ett annat alternativ som även är möjligt är att spela med Danilo på högerkanten och sätta Carvajal som vänsterback.

De positiva nyheterna för Real Madrid är att Pepe är tillbaka och har under de senaste dagarna. Spelaren som fyller 33 år idag har dock inte tagits ut i truppen då Zidane vill vara hundra procent säker på att spelaren är frisk innan han går får spela igen. Även Karim Benzema var tillbaka i träning och publicerade en post på Instagram där han skrev att han är tillbaka med besked.

En annan spelare som är med i truppen är Castilla-spelaren Borja Mayoral som kan få chansen att få spela i matchen mot Atlético Madrid.

 

Läs även: Guti: ”Ingen Atlético Madrid-spelare platsar i Real Madrid”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365