Mahrez närmar sig flytt till Roma

Roma kan snuva Arsenal på Riyad Mahrez

Riyad Mahrez blev kvar i Leicester efter en het sommar 2016, men denna sommaren har han sagts definitivt vilja lämna. Arsenal har varit huvudryktet men nu ser det istället ut att bli en flytt till Serie A och Roma.

Redan i maj månad kom rapporter om att Riyad Mahrez bestämt sig för att lämna Leicester City. Spelaren som kom till den engelska succéklubben i januari 2014 från Le Havre har ryktats till flera klubben men nu ska han ta tagit ett beslut. Tidigare har klubbar som Atlético MadridLiverpool och framför allt Arsenal sagts jaga Mahrez men nu ska han ha valt spel på helt annat håll.

För ett par veckor sedan kom Roma med i jakten på algeriern och de senaste uppgifterna från Italien säger att en affär kommer allt närmre. Det är trovärdiga Sky Sports Italia som kommer med dem färska uppgifterna.

Kostar runt 350 miljoner

Sky Sports Italia kommer med nyheterna om att Leicester och Roma diskuterar ett avtal som är värt runt 350 miljoner kronor, plus bonusar, för Riyad Mahrez. Roma ser Mahrez som Mohammed Salahs ersättare eftersom han gick till Liverpool tidigare i somras.

Affären kan bli värd upp till 400 miljoner med bonusarna och en affär är närmre än någonsin med Sky Italia.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply