Lukaku ansluter – om Diego Costa lämnar Chelsea

Lukaku ansluter - om Diego Costa lämnar Chelsea

Chelsea kan sälja Diego Costa – för att värva Lukaku

Belgaren ses som en naturlig ersättare till Diego Costa om brassen skulle bestämma sig för att lämna Stamford Bridge i sommar.

När det kommer till Chelsea och köpa och sälja spelare blir den engelska huvudstadsklubben aldrig nöjd. Under näst intill varje transferfönstret finns det flertalet ryckte om laget och redan nu har det börjat pratas om sommarens affärer.

Det är ingen hemlighet att Diego Costas vara eller icke vara på Stamford Bridge är ett frågetecken inför sommaren, speciellt då det bland annat ska finnas intresse från bland annat Atlético Madrid och Paris Saint-Germain. Det är är osäkert hur mycket den spanske landslagsanfallaren kommer att kosta för att köpas loss från Chelsea men skulle en affär bli av har man redan tänkt ut en ersättare, nämligen Romelu Lukaku. Belgaren har tidigare spelat i klubben men efter en fin säsong med Everton kan den snart 24-årige anfallaren vara på väg tillbaka till The Blues.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar stjärnorna i Chelsea 2017

Enligt brittisk press kommer Everton kräva en summa på 100 miljoner pund för att köpa loss spelaren vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019. Samtidigt är Chelsea inte ensamma om att vilja värva Lukaku, även klubbar som Borussia Dortmund, Atletico Madrid, PSG, Manchester United och AC Milan ska ha anmält sitt intresse, även om det inte är alla som kan betala de 100 miljoner pund som krävs för spelaren.

Lukaku ansluter - om Diego Costa lämnar Chelsea

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply