bet365

Luciano Vietto detaljer från utlåning till Sevilla

Inter jagar Atlético Madrids Luciano Vietto

Atlético Madrid är nära utlåning av Luciano Vietto till Sevilla

Luciano Vietto har haft svårt att ta en ordinarie plats i Atlético Madrid och han fick nöja sig med 22 framträdanden och 2 mål förra säsongen i La Liga. Nästa säsong ser han ut att lånas ut till rivalerna Sevilla.

Atlético Madrid värvade den argentinska jättetalangen Luciano Vietto förra sommaren från Villarreal. Då hade han en säsong med 12 mål i La Liga bakom sig och flera andra storklubbar efter sig. Valet föll dock på Atlético till slut, men det valet har inte visat sig vara ett helt lyckat val än. Han har nämligen bara använts som tredje- och fjärdeanfallare i huvudstaden.

I sommar har det gått rykte om en flytt för Vietto. Klubbar som Arsenal, InterReal Madrid och Barcelona sägs vara intresserade av 22-åringen. Atlético Madrid verkar dock inte vilja sälja anfallaren än utan han kommer få en chans till, fast inte i Atlético utan i Sevilla.

Närmar sig ett lån

Enligt Marca förhandlar Sevilla just nu med Atlético om ett lån den kommande säsongen av Vietto. Låneavgiften sägs ligga på 30 miljoner kronor och om Sevilla vill så ska ett permanent köp på 200 miljoner kronor finnas möjligt.

Sevillas franske anfallare Kevin Gameiro ryktas till Barcelona och kanske är Vietto ersättaren.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply