Liverpool nobbas ytterbacken

Southampton nobbar bud från Liverpool på Nathaniel Clyne

Nathaniel Clyne har varit en av säsongens överraskningar och var en direkt anledning till att Southampton gick såpass starkt i höstas. Engelsmannen gjorde hela 41 framträdanden för Ronald Koemans lag och är nu en av ligans mest eftertraktade spelare med sina 24 år.

Liverpool-bud nobbas

Enligt den engelska jätten Sky Sports har Southampton redan nekat ett bud. Enligt Sky Sports egna källor gäller det ett bud på £10 miljoner från Liverpool. Ett bud som får anses på tok för lågt i dagens marknad för den engelske högerbacken.

Högerbacks-kris

Liverpool har något av en kris på sin högerbacks-position. Glen Johnson väntas lämna Anfield, 30-åringens kontrakt går ut i sommar och något nytt kontrakt verkar det inte bli. John Flanagan har genomgått en knä-operation och väntas vara borta året ut. Säsongslånet från Atlético Madrid, Javier Manquillo, är över och Liverpool har endast Andre Wisdom – den egna produkten som just nu är på lån i West Bromwich Albion – att tillgå.

Engelsk landslagsman

Nathaniel Clyne har verkligen haft en av sina bästa säsonger hittills. Det har gjort honom förtjänt av spel i det engelska landslaget. Högerbacken gjorde sitt första landslags-framträdande så sent som i november när han spelade fulla 90 minuter i EM-kvalmatchen mot Slovenien där England gick segrande med 3-1. Sedan dess har Clyne gjort ytterligare 3 framträdanden för Roy Hodgson och det engelska landslaget.

24-åringens nuvarande kontrakt löper ut nästa sommar och visst vore han ett rejält tillskott för Brendan Rodger och hans Liverpool, men då krävs det att klubben höjer sitt bud något rejält de med.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply