LISTA: Tio spelare Mourinho vill sälja i sommar

LISTA: Tio spelare Mourinho vill sälja i sommar

LISTA: Tio spelare som inte har plats i Manchester United

Zlatan Ibrahimovic kommer spela i Manchester United nästa säsong, det bekräftade svensken via sociala medier torsdagen den 30 juni. Zlatan återförenas med Mourinho samtidigt som den portugisiske supertränaren kommer att värva in flertalet andra spelare för att bygga ett lag som många tror kommer vinna Premier League nästa säsong. I och med att Manchester United kommer värva in flertalet spelare kommer det även vara många spelare som kommer få lämna Old Trafford och leta efter en ny klubb. Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med tio spelare som med största sannolikhet kommer att säljas eller lånas ut under Jose Mourinhos första tid i klubben. Det kan handla om allt från ålder, prestation eller något annat som gör att de inte kommer vara kvar på Theater of Dreams.

Tio spelare Manchester United kan sälja i sommar – lista

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flera väldigt uppskattade listor och faktaartiklar som visats för fler tiotusentals läsare varje dag. Nedan finner ni ett axplock av det bästa som publicerats på siten och vi rekommenderar er att ta en titt på de, detta efter att vi gått igenom vilka spelare som Manchester United kan sälja i sommar.

 

 

1. Marcos Rojo

LISTA: Tio spelare Mourinho vill sälja i sommar

Den argentinske försvarare har spelat 52 matcher under sina två säsonger på Old Trafford. Under sin tid i United har det blivit två mål och efter att han och hans Argentina förlorat finalen i Copa América ser det nu ut att bli ett klubbyte.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply