LISTA: 10 häpnadsväckande Deadline Day-värvningar i Premier League

LISTA- 10 häpnadsväckande Deadline Day-värvningar i Premier League

10 uppmärksammade köp under deadline-dagen i England

Mitt under hysterin kring Deadline Day tänkte vi på Silly Season Sverige minnas tillbaka till några av deadline-dagens största värvningar någonsin. Några av dessa har slagit flera olika transferrekord, då man inte har tid att förhandla fram en rimlig prislapp. Klockan tickar och klubbarna måste helt enkelt erbjuda vad de har råd med för att hinna med värvningarna innan transferfönstret stänger. I år kan spelare som Anthony Martial och Paul Pogba gå för hiskeliga prislappar till klubbar som Manchester United och ChelseaArsenal brukar vara duktiga med att bjuda på något alldeles extra under de sista minuterna, som man har gjort med Mesut ÖzilMikel Arteta och inte minst Kim Källström.

LISTA- 10 häpnadsväckande Deadline Day-värvningar i Premier League

LISTA: 10 intressanta deadline-värvningar

10 spelare med Mino Raiola som agent10 talanger som aldrig blev något och 10 saker du inte visste om Alexis Sánchez är tre populära listor här på Silly Season Sverige. Om du sitter på tåget eller bussen och inte har något att fördriva tiden med kan du alltid läsa dessa för att få tiden att gå.

1. Radamel Falcao

LISTA: 10 häpnadsväckande Deadline Day-värvningar i Premier League

Radamel Falcao var en utav 2014 mest spektakulära Deadline Day-värvningar. Sedan gick det inte som det var planerat för honom i Manchester United, men tanken på att Robin van PersieWayne Rooney och Falcao skulle spela i samma lag fick det att vattnas i munnen på United-fansen.

Han har nu hittat tillbaka till toppformen i AS Monaco.

2. Mesut Özil

LISTA: 10 häpnadsväckande Deadline Day-värvningar i Premier League

Den tyske landslagsstjärnan är än idag Arsenals dyraste spelare någonsin. Han anlände till klubben från Real Madrid 2013 för 42.5 miljoner pund på den sommarens deadline-dag. Han hade det kämpigt i början, men nu börjar han visa vad han värvades för, även om han kan vara lite smått ojämn.

Sidor: 1 2 3 4 5

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply