bet365

Juventus vill värva Mauro Icardi framför ögonen på Atlético Madrid

Juventus vill värva Mauro Icardi framför ögonen på Atlético Madrid

Mauro Icardi kan nobba Atlético för Juventus

Efter att spelarens agent Wanda Nara bekräftar att Inter vill sälja Mauri Icardi har flera klubbar ryktats vilja köpa loss anfallaren, senast på listan är Juventus.

Efter prat om en flytt till bland annat Manchester United, Arsenal, Tottenham och Atlético Madrid samtidigt som spelaren ska vara villig att lämna Inter har även Juventus lagt sig in i jakten på att värva Mauro Icardi. Speciellt Atlético Madrid ska vara intresserade av anfallaren då tränaren Diego Pablo Simeone gärna ser sin landsman i den rödvita tröjan.

Det är den italienska tidningen TuttoSport som i sin måndagsupplaga skriver att storklubben i Serie A kommer ta upp striden med flertalet med andra klubbar för att värva argentinaren som förra säsongen lyckades med 16 mål på 33 matcher i den inhemska ligan.

”Inter vill sälja Icardi”

Spelaren fru tillika agent Wanda Nara gick i dagarna ut med att Milanoklubben vill sälja Icardi, detta enligt Goal.com.

– Vad jag kan se har Inter lagt Icardi på transfermarknaden. Det finns många klubbar som är intresserade och vi kommer värdera situationen och ta ett beslut som är bra för oss alla. Mauro skulle bli väldigt besviken om han lämnade Inter, men som vi förstod det är det på grund av klubbens ekonomi och Inter kan inte hålla kvar honom, säger Nara som fortsätter:

– Det finns ingen utköpsklausul i hans kontrakt och vi hoppas att Inter begär allt för mycket för Icardi, utan att de kräver ett pris som är möjligt att betala.

Icardis kontrakt med Inter går ut 2019.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply