bet365

”Juventus flyger till Madrid för Mandzukic”

Han ser ut att ersätta Carlos Tevez

Med den argentinske stjärnan Carlos Tevez på väg hem till Argentina, har Juventus tvingats ut på jakt efter ersättare. Nu talar det mesta för att det blir de kroatiske landslagsmannen Mario Mandzukic.

Den argentinske landslagsanfallaren Carlos Tevez befinner sig i dagsläget i Chile för spel i Copa América med det argentinska landslaget, men samtidigt pågår stora ting för stjärnan även i klubblagssammanhang. Enligt de senaste uppgifterna ska stjärnan redan vara överens med Boca Juniors om ett kontrakt och trycker nu själv för att lämna Juventus.

”Han vill flytta hem”

Och i Juventus-lägret har Pavel Nedved, legendar och numera rådgivare till klubben, bekräftat att anfallaren vill återvända till sin barndomsklubb.
–  Jag tror att Tevez till flytta hem. Det här året har han gett så mycket, men han verkar ha tagit sitt beslut nu, berättade Nedved för gianlucadimarzio.com under gårdagen.

Läs artikeln: Nedved: ”Tevez går till Boca”

Nu rapporteras det därför också om vem som kommer att ersätta stjärnan i Bianconeri. Och mycket talar på torsdagen för att det blir den kroatiske landslagsmannen Mario Mandzukic, som en längre tid länkats till den italienska klubben, som får chansen. Rapporter har trots agentens dementerande, hävdat bestämt att stjärnan nått en överenskommelse om ett kontrakt med den gamla damen.

Bud värt 15 miljoner euro

Och nu säger uppgifterna på torsdagen att direktören Beppe Marotta kommer att sätta sig på planet till Madrid imorgon för att presentera ett erbjudande för spelaren till Atlético Madrid. Erbjudandet ska enligt Calciomercato vara värt 15 miljoner euro för den tidigare Bayern München-anfallaren, som stod för 20 mål på 42 matcher i La Liga-klubben den senaste säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply